Dit is een indicatie dat de systeembronnen van uw computer te zwaar belast worden.

Probeer om alle programma’s behalve uw internet browser af te sluiten, mocht dit niet werken dan kan het noodzakelijk zijn om uw computer opnieuw op te stareten.

Dit probleem kan ook veroorzaakt worden doordat uw internet browser en flash player niet up-to-date zijn. Wij raden u dan aan om uw flash player up te daten naar de laatste versie.