Dit kan niet. Het is in Q-interactive niet toegestaan cliëntprofielen te verwijderen. U kunt echter wel alle cliëntprofielen die niet meer actief zijn archiveren door naar het tabblad Cliënten te gaan, op de naam van de cliënt te klikken en daarna op de knop Archiveer.