Om toegang te krijgen tot een afgenomen testbatterij logt u in op Q-interactive Central via Qiactive.com en tikt u op het tabblad Afnames. Hier kunt u naar testbatterijen gaan die staan in Voorbereiding, Wachten op het afleveren op de tablet, Afname en scoring, of die nog moeten worden gerapporteerd of geëxporteerd.

Ook kunt u vanuit ditzelfde scherm naar gearchiveerde testafnames gaan. Tik vanuit Al mijn afnames, dat aan de linkerkant van het scherm staat, op Gearchiveerde afnames.