Ja, u kunt uw eigen iPad gebruiken, als dit een iPad2 of een nieuwere versie is, met minimaal 16 GB geheugen. Zodra u goedkeuring heeft gekregen voor het aanschaffen van Q-interactive kunt u de gratis Q-interactive app vanuit iTunes downloaden naar uw iPad. U heeft ook een tweede iPad nodig waarop de cliƫnt de testitems kan zien, en een stylus. U kunt de extra apparatuur aanschaffen bij een winkel bij u in de buurt.

*Zodra er nieuwe versies van de apparatuur uitkomen, zal het Q-interactive-team compatibiliteitstests uitvoeren. Wij streven ernaar Q-interactive compatibel te maken met de digitale apparatuur die het meest door onze klanten wordt gebruikt.